Geniet van soepel bewegen

Golfsurfen

Optimaal genieten van je sport door functioneel bewegen Stekende of zeurende pijn tijdens het peddelen of achteraf.

Tinnitus

Voorkomen of elimineren van tinnitus. Geen rusteloosheid door oorsuizen, brommen of piepen en de angst dat het nooit meer weg gaat.

Nek en schouderklachten

Leer manieren om de pijn te voorkomen. Geen continue pijnklachten meer achter je bureau en moeite met je jas aantrekken of je haren wassen.

Waar geloven wij in bij smove?

Terug naar onze bouwtekening

Om lekker in ons vel te zitten en soepel te bewegen is het belangrijk om terug te kijken naar onze oorspronkelijke bouwtekening. Vanuit de evolutie zijn wij gebouwd om hard te lopen en te werpen. Daarom kijk ik met jou hoe we kunnen zorgen dat jij weer soepel kan bewegen om optimaal van je sport te genieten.

We nemen de oorzaak weg

In ons lijf lopen allemaal lijnen van aan elkaar geknoopte elastiekjes; van je kruin tot je hielen en van je nek tot het topje van je vingers. Als een van deze elastiekjes niet lekker mee beweegt dan kan dat als gevolg hebben dat het uiteinde van de lijn daar pijn door ervaart.

Ik wil niet de pijn alleen wegnemen, maar de hele lijn van elastiekjes soepel laten lopen. Zo zorgen we de oorzaak wegnemen en je niet met dezelfde klacht terug komt.

Het was fantastisch dank je wel!
Mark
Schouderpijn
Dankzij Niels sta ik weer lekker op mijn bord
Freek
Golfsurfen
Na 5 jaar ben ik eindelijk van mijn tinnitus af!
Merel
Tinnitus

Over Niels

Niels heeft een analytische kijk op bewegen en gaat samen met jou op zoek naar een functionele beweging voor jouw sport. Na het doen onderzoek in de topsport is hij zich gaan verdiepen in het emotionele aspect van langdurige klachten en combineert beide sindsdien.

Sporten: Surfen, Hardlopen, Klimmen, Functional Patterns training.