Reset behandeling

Langdurig of steeds terugkerende pijnklachten?

De Triggerpoint Reset behandeling bestaat uit meerdere onderdelen om chronische pijn effectief en blijvend te elimineren. Zo wordt er gebruik gemaakt van unieke reset-technieken, om spierknopen en pijnlijke plekken te deactiveren. Deze technieken zorgen al op korte termijn voor resultaat. Daarnaast wordt er opzoek gegaan naar de achterliggende oorzaak van de klacht. Door de oorzaak aan te pakken is het niet alleen mogelijk om van de klachten af te komen, maar krijg je de tools in handen om dit ook te blijven.

Voorbeelden van klachten die geschikt zouden kunnen zijn voor een Triggerpoint Reset behandeling zijn:
🔵 Schouderpijn (bijv. slijmbeursontsteking, “frozen shoulder”, peesontsteking)
🔵 Nek en rugpijn (bijv. stenose, hernia, terugkerend “door de rug gaan”)
🔵 Uitstralingspijn naar armen of benen
🔵 Hoofdpijn en migraine
🔵 Tinnitus en knakkende kaak
🔵 Whiplash
🔵 RSI
🔵 Verhoogde spierspanning
🔵 En meer…

Mochten jouw pijnklachten hier niet tussen staan of mocht je je afvragen hoe ik je kan helpen met een klacht waarvan de dokter of fysiotherapeut van zei dat je er mee moest leren leven, vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan. Vaak is er een duidelijke oorzaak die voor jouw klachten zorgen.

Inhoud van de Triggerpoint Reset behandeling
De Triggerpoint Reset behandeling is een traject van 6 tot 8 weken waarin je zowel behandelingen krijgt als opdrachten maakt. De opdrachten zijn zo ingericht dat je de oorzaak van de pijn weet te vinden, deze kan elimineren en onder controle kan houden. Het programma kan daarnaast gezien worden als persoonlijke ontwikkeling en betekent dus dat je zelf ook aan de slag gaat. Je krijgt intensieve begeleiding om hier zoveel mogelijk uit te halen.
Tijdens het traject kom ik 3 keer langs voor een RESET-sessie. Eén van deze sessies is een speciale VIP-dag waarin de dag zo ingericht is dat alle opdrachten en behandelingen samenkomen. Ik neem de tijd zodat alle onderdelen optimaal effect kunnen geven.

Ben je klaar om jouw pijnklachten aan te pakken en herken je jezelf in de onderstaande punten?
✅ Je bent klaar om zelf de regie te nemen over je leven.
✅ Je bent ambitieus en leergierig.
✅ Je denkt in mogelijkheden.
✅ Je staat open voor nieuwe ideeën en ervaringen.
✅ Je bent perfectionistisch en/of zorgzaam.

Vraag dan een adviesgesprek aan!

Vraag nu een GRATIS adviesgesprek aan.