Stoelmassages

Stoelmassages zijn gericht op het bedrijfsleven om de werkdag een boost te geven. Het is een laagdrempelige massage doordat de stoel makkelijk te betreden is, de kleding aan blijft en 20 minuten duurt.

De massage is gericht op rug, schouders, nek en armen. Deze regio’s worden behandeld door het toepassen van verschillende spierknedingen en worden triggerpoints (spierknopen) gedeactiveerd door het toepassen van unieke RESET-technieken. Dit heeft een verlichtende werking op bestaande klachten en werkt preventief.

Waarom stoelmassages op je werk?

Op het werk ben je bezig met het leveren van een prestatie. Om deze productiviteit van deze prestatie hoog te houden is het nodig om rust te nemen. Een stoelmassage zorgt voor deze rust zowel mentaal als fysiek. Mentaal zorgt dit voor een betere focus en meer creativiteit. Fysiek wordt je verlicht in spieren en gewrichten, maar vooral werkt het preventief tegen klachten die ontstaan door te veel zitten bij bijvoorbeeld computerwerk.

Omdat de massage 20 minuten duurt voel je je na de massage alsof je een energieke boost hebt gekregen. Het is een productieve “powernap” die je niet in de slaapmodus toelaat. Het rustmoment waardoor je weer productief verder kan gaan met werken.

Het belangrijkste voordeel van het geven van een stoelmassage is het detecteren van klachten bij het personeel. De stoelmasseur is dé laagdrempelige manier voor medewerkers om pijnklachten te uiten. Pijn wordt dus eerder waargenomen dan wanneer iemand zelf naar de dokter of fysiotherapeut zou moeten. Een verwijzing naar de dokter/fysiotherapeut of naar de Triggerpoint Reset behandelingen van SMOVE kan het verzuim dus erg effectief verlagen.

5 redenen voor een stoelmassage van SMOVE:

✅ Minder ziekteverzuim door de preventieve werking op zowel mentale als fysieke klachten.
✅ Verhoogd productiviteit en creativiteit in het werk.
✅ Zorgt voor een betere werksfeer.
✅ Elke massage persoonlijk, op maat en klachtgericht.
✅ Masseurs met wetenschappelijke kennis van het menselijk lichaam en beheersen unieke RESET-technieken.

Fiscaal voordeel voor bedrijven.

De overheid stimuleert bedrijven om gezonde en duurzame arbeidsvoorwaarden te creëren. Stoelmassages vallen hieronder en geeft in veel gevallen een fiscaal voordeel.

Een stoelmassage biedt een effectief rustmoment waardoor je weer productief verder kan gaan met werken.

 

MAAK EEN AFSPRAAK